Caramella Fashion използва "бисквитки" ("кукита"), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване в сайта. Продължавайки да разглеждаш caramella-online.com, ти се съгласяваш с нашата политика за използване на "бисквитки".
Съгласявам се

  Абонирай се и вземи 10% отстъпка веднага!

  Вечерни рокли

  Има 104 продукта.
  Показани 1 - 24 от 104 продукта

  Какво ги отличава

  Тя по същество е официална рокля, но в общия случай се характеризира с по-голяма строгост. Това произтича от схващането, че вечерните събития са с по-официален и с по-формален характер.

  Ако няма изрично упоменат дрескод, тя най-често е около коляното, с изчистен силует и е черна като цвят. Вероятно вече разпознаваш характеристиките на малката черна рокля, която в повечето случаи е най-сигурният избор и гаранция, че ще си подходящо облечена при нужда.

  Можеш също да заложиш на синьо, сиво и бяло, огнено червено, комбинациите между тях, на пастелни и ярки цветове или щампи. Но трябва да си много внимателна, колкото по-ярка е дрехата, толкова по-изчистен и обран да е силуета. Натруфеността и крещящата визия са недопустими.

  Индивидуализиране на моделите се постига с дантели, ресни, камъчета, бродерии, щампи и рисунки, комбинации между различни материали. Допустимо е умело съчетаване на прилепнала горна с обемна долна част, както и обратното.

  Как да избереш подходящия за теб тоалет

  Сполучливият избор се определя от доброто познаване на собствената ти фигура и здраво чувство за мярка.

  Ако си по-пълна, не избирай впит модел, нито пък много обемен. Единият ще подчертае всеки излишен килограм, другият ще те направи безформена.

  Задължително е да съобразиш модела с възрастта си. На тържествени събития минито е позволено на много младите дами. На тези, с претенции за зрялост и стабилност тя ще стои лековато, дори да имат безупречна фигура.

  По-леко, лежерно и пъстро облекло можеш да си позволиш, ако събирането е в къщи и се събирате изключително хора от семейството.

  Не е задължително всеки път да обличаш нещо ново. Важното е с какви допълнения и аксесоари ще го съчетаеш, така че да изглежда различно и стилно.

  Какви са предимствата при поръчка от Caramella Fashion

  В нашия онлайн магазин ще откриеш оригинални тоалети, създадени с много хъс и фантазия. Със сигурност всичко, което виждаш тук, ще те представи достойно по всякакъв повод – достатъчно е да подбереш точния размер и стил за себе си.

  Те са проектирани с любов, скроени са професионално и изработени прецизно. Тъканите и декориращите материали са качествени и ще запазят оригиналната форма за дълго.

  Макар че подобно облекло не се купува всеки ден, много важна е и цената. Стараем се да поддържаме приемливо ценово равнище, гарантиращо отлично съотношение с качеството, което получаваш.

  Избери най-красивия вечерен тоалет и поръчай веднага!

  Виж още