Caramella Fashion използва "бисквитки" ("кукита"), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване в сайта. Продължавайки да разглеждаш caramella-online.com, ти се съгласяваш с нашата политика за използване на "бисквитки".
Съгласявам се

Елегантни рокли

Има 221 продукта.
Показани 1 - 24 от 221 продукта

Необходимост за всеки гардероб

На офис парти, коктейл или просто вечер с приятели, те подчертават стила ти, придават изискана и фина визия. Преобладаващо изчистените им форми осигуряват възможност да изглеждаш добре, независимо от особеностите на фигурата ти.

Около този тип облекло е добре постепенно да обединиш подходящи за комплектуване сака, жилетки, палта и шлифери и незабелязано да изградиш гардероб, който по всяко време да отговаря адекватно на изискванията на различните поводи и ситуации.

Така облечена, ще се чувстваш забелязвана и харесвана. А това е залог за добро самочувствие и добро общуване.

Какво да избереш според събитието

Може би собственият ти опит вече ти е подсказал, че елегантността трудно се поддава на определение, че за различните дами тя е твърде разнолика. Елегантна може да е дори ежедневната рокля, а понякога и скъп официален тоалет е лишен от нея.

Всичко идва от настроението и излъчването, което дизайнерът е вложил в дрехата.

Ако все пак не си много сигурна, как да избереш адекватен тоалет за събитието, което предстои, опитай се да определиш какъв тип е то:

  • Доколко е официално и има ли ясно определен дрескод. Ако има – нещата са прости. Ако няма, избери нещо по-скоро строго.
  • Дали става дума за вечерен или дневен празник – вечерният изисква по-голяма строгост от дневния – най-често тъмен цвят, дължина – около коляното.
  • Лек коктейл или тежък прием - съответно тежък тоалет или фина дреха с известна степен на провокативност.
  • Офис парти или вечер с приятели – по-скоро официален или пък закачлив.

Защо да поръчаш новата си елегантна рокля от онлайн магазина на Caramella Fashion

Елегантността е най-вече усещане, настроение, излъчване. Тя се постига чрез изчистен силует, красива линия, простота на кройката и максимално качество на плата и изработката.

А всичко това ние го умеем превъзходно. Авторските ни модели акцентират върху женствеността и красотата на тялото. Подходящите материи нямат нужда от допълнителна украса. Професионалните кройки и перфектният шеф превръщат дрехата в твоя втора кожа. Облеклата излъчват класа и те правят подходящо облечена за всякакъв повод.

Цените ни са базови – на производител, в тях няма надценки и търговски отстъпки и затова са повече от приемливи за потребителската стойност, която получаваш. Ако си регистриран потребител, ползваш и допълнително поевтиняване от бонусите от предни покупки.

Реши кое от предложенията ни е най-близко до твоя стил, и поръчай! Ще го доставим бързо.

Виж още