Caramella Fashion използва "бисквитки" ("кукита"), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване в сайта. Продължавайки да разглеждаш caramella-online.com, ти се съгласяваш с нашата политика за използване на "бисквитки".
Съгласявам се

Филтри

  Абонирай се и вземи 10% отстъпка веднага!

  Екстравагантни рокли

  Има 194 продукта.
  Показани 1 - 24 от 194 продукта

  Привличай вниманието и бъди великолепна

  Екстравагантността е относително понятие. По-смелите дами трудно могат да бъдат изненадани с нещо и нямат нищо против по-нестандартните решения. По-консервативните смятат за шокиращо почти всичко, различно от класическите модели. Въпреки това оригиналните дизайнерски хрумвания имат своите безбройни почитателки и модата всъщност се крепи на тях.

  Екстравагантността, подкрепена с добър вкус, е най-доброто решение за подчертаване на индивидуалност, характер и стил. Не можеш да останеш незабелязана, облечена в тоалет

  • от нестандартна материя,
  • с необичайна кройка,
  • с предизвикателни конструктивни решения,
  • със смайваща форма,
  • с неочаквани съчетания на материали, цветове, силует, дизайн.

  Когато такава дреха е добре подбрана за фигурата ти и ситуацията, ще си перфектно облечена и ще е много трудно да се определи дали шушуканията зад гърба ти са завист или прикрито възхищение.

  Подхрани екстравагантния си стил с красива рокля

  Всяка може да се престраши с необичаен топ или по-засукана пола. Но екстравагантната рокля си позволява единствено самоуверената и стилна дама. Тя не търси скандала. Просто се чувства добре, когато е различна. За нея няма правилно и неправилно, има красиво, жизнено и оригинално. Дори когато е облечена в сиво, тя е цветна, отличаваща се и перфектна.

  Харесват ти такива жени? Не е нужно много, за да си една от тях. Само малко повече самочувствие, увереност в собствената си стойност и подходящ тоалет. Той ще подчертае достойнствата на фигурата, ще придаде оригиналност на визията, независимост и сексапил на излъчването ти.

  Защо да избереш Caramella Fashion

  Ако поне веднъж си разглеждала нашия онлайн магазин, знаеш, че дрехите са с оригинален дизайнерски почерк. На снимките не можеш да пипнеш плата и да се убедиш в качеството на изработката, но ние гарантираме за работата си, а всичко тук е изработено от нас.

  Опитът ни подсказва, че всяка жена, рано или късно има нужда от нещо различно, по-фантазно и необичайно. Затова обновяваме нашата колекция от по-дръзки модели непрекъснато – според желанието на потребителките ни и актуалните тенденции. В същото време задължително оставаме в рамките на добрия вкус.

  Когато пазаруваш от нас, винаги получаваш максимума за платената цена. Разчиташ на щедра бонусна система, промоции и отстъпки, които щадят бюджета ти.

  Поръчай и бъди хубава!

  Виж още