Caramella Fashion използва "бисквитки" ("кукита"), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване в сайта. Продължавайки да разглеждаш caramella-online.com, ти се съгласяваш с нашата политика за използване на "бисквитки".
Съгласявам се

Филтри

  Абонирай се и вземи 10% отстъпка веднага!

  Спортно-елегантни рокли

  Има 77 продукта.
  Показани 1 - 24 от 77 продукта

  Удобство, комфорт и женственост в едно съчетание

  Това е един от най-трудните за определяне, неподдаващ се на канони стилове. Силно се влияе както от властващите към момента представи за елегантност, така и от личното ти усещане за нея. Все пак – общото впечатление е за

  • мекота и гъвкавост на материята,
  • удобство и свобода на формата,
  • специфична декорация,

  балансирани от

  • изисканост на силуета,
  • хармонично единство на елементите,
  • времето,
  • завършеност.

  Поради общите си характеристиките осигуряват изключителен комфорт на носене, подчертават ненатрапчива, но самоуверена женственост и разкриват във висша степен индивидуалност и характер.

  Подходящи за всеки повод

  Спортно-елегантните рокли наистина са подходящи за различни поводи. Но със сигурност поредната ти тренировка във фитнес залата или ежедневният ти крос не са от тях – дори когато ги комбинираш с маратонки. За този тип дрехи все пак характерното са духът и усещането за свобода, а не буквално спортът.

  Затова пък те сякаш са създадени за разходката, кафенето, обяда навън, шопинга, пътуването и т. н.

  В интерес на истината – в тази категория попадат много различни като визия тоалети. И това се дължи най-вече на личната интерпретация на всяка дама. За по буйните и динамичните везните повече клонят към характеристиките, свързани с усещането за спорта. При по-улегналите и склонни към по-голяма изисканост моделите от обсъжданата категория са с по-ясно изразена елегантност. Широко отвореното ветрило на потребителските предпочитания определя и големия толеранс на дизайнерските предложения.

  За да избегнеш изненадата от вечерно събитие

  Разнообразието при спортно-елегантните рокли е и голямото им достойнства. То ти позволява винаги да си адекватна на събитията без да ти се налага тотално да променяш характера и стила си на обличане, да се чувстваш неловко като в чужда кожа или да държиш в гардероба си дреха, която си слагала веднъж-два пъти, и вече е демоде.

  Да не говорим, че подобен тип тоалети някак инстинктивно внушават на околните, очакването да си открита и непосредствена, лишена от всякакви превземки и преструвки. А това се цени в едни току-що започващи отношения. Особено с другия пол.

  Защо да избереш онлайн магазина на Caramella Fashion

  Защото знаем всичко за дамското облекло! От последните модни тенденции по световните подиуми до предпочитанията на жените по българските улици; от внушенията, които един модел излъчва към околните, до дълбоката психологическа обусловеност на предпочитанията на клиентките си. Това ни позволява да проектираме дрехите, от които дамите имат нужда и които харесват.

  Изработваме ги с любов и прецизност и ти ги предлагаме на цена, на която можеш да си ги позволиш.

  Избери своя тоалет сега и поръчай веднага!

  Виж още