Дамски жилетки

Има 3 продукта.
Показани 1 - 3 от 3 продукта

Какви кройки са модерни

Това е една от най-обичаните дамски дрехи. Всеки сезон тя се променя според общите модни тенденции, но запазва женствения си характер – мека, гъвкава, топла и многолика, изненадваща – като истинска дама.

Тази есен тенденцията е да е дълга, обемна, по-скоро в тъмната гама. Визията й се определя от набори, прехвърляния, напомнящи гръцко деколте, асиметрична кройка, нетипично закопчаване. Ръкавите са прави и дълги – по ръката, три-четвърти – свободно падащи, някои са „прилеп”.

Прибран на талията с кожен колан, обемът й лесно се трансформира и силуетът е подчертан – сякаш си със съвсем друга дреха.

Някои от актуалните модели са подплатени с полар.

Разбира се, не може да се мине без късия й вариант.

Подходяща е за всички комбинации, за които се сетиш. Носи я спокойно с дънки и панталони, с клинове. Отлично си пасва с рокли, дълги и къси поли.

Върху по-тънката спокойно можеш да наденеш късо яке. Етажността винаги носи очарование!

Каква е най-подходящата прежда за дамска жилетка

На практика – всяка – от коприната до груба вълнена прежда, от естествените влакна, до последните поколения синтетика. Все пак, за да си в крак с актуалната модна линия, нека модерната ти придобивка да е от кашмир или фина вълна, може и памук. Те придават на дрехата усещане за лукс и елегантност. Приятни и топли са на допир. Меки и гъвкави са.

В съвременните прежди към естествените влакна се добавя и малък процент синтетични, което подобрява устойчивостта и трайността им, придава им еластичност. Има модели, изработени изцяло от полиестер или с чувствително участие на акрил.

Непрофесионалистът трудно може да ги отличи от естествените материи. Те изглеждат перфектно, на пипане са меки и топли и са много по-лесни за поддържане.

Защо, купувайки от Caramella Fashion, пестиш

  • Майсторите ни са професионалисти със сериозен опит и умения. Всеки модел е внимателно премислен, всяка дреха е изпипана до последната дреболия.
  • Прецизните конструктивни решения, качествените материали и отличната изработка правят облеклата ни функционални и удобни. Те ти осигуряват комфорт без компромиси, стилна визия и самочувствие.
  • Дават ти възможност да ги комбинираш на практика с почти всичко в гардероба си. Издържат на интензивно носене, с трайни цветове и устойчива форма.
  • Всичко това, в съчетание с разумните цени на артикулите, които поддържаме на нашия онлайн магазин, ти спестяват средства, време и разочарования.

Поръчай модерна дамска жилетка сега и се увери лично!

Виж още