Caramella Fashion използва "бисквитки" ("кукита"), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване в сайта. Продължавайки да разглеждаш caramella-online.com, ти се съгласяваш с нашата политика за използване на "бисквитки".
Съгласявам се

Филтри

Цвят

Детски болера

Има 1 продукт
Показан 1 - 1 от 1 продукт

Отлични за преходните сезони

Много ти е трудно да уцелиш на моменти как да облечеш детето. С тънкото яке ще му е студено, с грейката – ще прегрее. Тогава идва на помощ малката многофункционална дрешка, която пази гърба и гърдите, подхожда почти на всичко и дъщеря ти толкова я харесва.

Обличате я под якето сутринта и си спокойна, че като се стопли, ще има какво да съблича. Достатъчно е да поддържаш няколко модела с различна дебелина и винаги можеш да разчиташ на тях.

Дори само това да беше – пак щеше да смяташ тази дрешка за перфектна. Но тя е още красива, лесна за съчетаване и всеки път слънчицето ти изглежда с нея по различен начин.

Удовлетворение и за майките и за дъщерите – удобно и топло

Дрехите за деца трябва да са красиви. Това дава на момиченцето ти самочувствие и го учи на стил. Но най-вече те трябва да са функционални, удобни, топли зиме и проветриви лете.

Болерото е точно това, което ти искаш, за да се чувства детето ти комфортно:

  • лесно се облича и съблича,
  • топли гърба и гърдите,
  • комбинира се с всичко,
  • поддържа се лесно. Още повече, че обикновено се произвежда от платове, които не се намачкват, трудно хващат петна и се перат добре.

И отговаря на желанията на малкото ти съкровище:

  • да е удобно за обличане и събличане,
  • да няма копчета, ципове, връзки,
  • да дава широка възможност за фантазиране – да я превръща в принцеса или във фея, във волна ездачка или в нещотърсач.

Това е един от малкото случаи, когато двете сте на едно мнение.

Идеално допълнение към тоалета

То оживява, индивидуализира и обогатява различните ансамбли. И най-скучните панталони и блузки се променят, когато върху тях госпожичката облече болеро. В зависимост от случая и от подбраните части на облеклото избирате и него – романтично, изискано, спортно-елегантно, ефирно или плътно, с много декоративни елементи или семпло, от фин шифон или от грубовато плетиво.

Трудно е да се изброят възможностите. По-важното е, че разчиташ на него винаги, без да се притесняваш, че изборът може да е грешен или подвеждащ.

Какво е нашето предимство

Ние не препродаваме чужда стока. Всичко в онлайн магазина на Caramella Fashion е наше собствено дело. В екипа ни има креативни дизайнери, умело превеждащи високата мода на ежедневен език. Професионалното разкрояване на най-подходящите материи пести ресурс, за да постигнем цена, която те устройва. Изкусни шивачи превръщат парчетата плат в красиви, функционални дрехи, струващи си всяка стотинка.

Получаваш качество и оригиналност, които винаги си желала – за себе си и за дъщеря си.

Само поръчай! Доставката ще е бърза.

Виж още