Caramella Fashion използва "бисквитки" ("кукита"), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване в сайта. Продължавайки да разглеждаш caramella-online.com, ти се съгласяваш с нашата политика за използване на "бисквитки".
Съгласявам се

Филтри

Детски ризи

Има 2 продукта.
Показани 1 - 2 от 2 продукта

Да направиш момиченцето си елегантно

Вероятно и ти имаш снимки като дете, на които изглеждаш смешновато и не съвсем подходящо облечена. И всеки път, в който ги видиш, се заричаш, че твоята дъщеря няма да има такива снимки.

Искаш само най-доброто за нея и се стараеш да я научиш от малка на елегантност и стил. Подбираш внимателно цветове и модели, материи и текстури. Обясняваш й всеки път кое с кое може да се комбинира и с кое – не. Купуваш й дрехи, изработени с вкус и фантазия. И вече забелязваш, как размята своите блузи, за да намери най-добрата за дънките си.

Елегантността се възпитава. Тя не е просто преследване на модерното, тя е начина, по който модата се пречупва в теб и засиява с твоя блясък. И само от тебе зависи дали ще си елегантна или смешна. Според както са те научили .

Красота и удобство в ежедневието

Няма майка, която трепетно да не разглежда облеклата за момиченца и да не си представя дъщеричката си – облечена и накипрена – като принцеса, като малка дама, като буйна и весела лудетина.

Ризите за момичета са уникални – съчетават се с всичко, придават красота и чар на ансамбъла и са безкрайно удобни. Колкото и момиченцето ти да се опитва да изглежда голямо, току навие ръкавите и хукне след кучето, а дрешката сякаш е направена точно за това. И ако не се изцапа, като пусне ръкавите и седне с невинен поглед до тебе, си е истинска госпожичка – красива и фина.

С какво да ги съчетаеш

Другото голямо достойнство на детските ризи е способността им да се съчетават на практика с всичко. С един и същ модел слънчицето ти изглежда различно според това, дали е с дънки или със сукман. С коланче върху клина – виждаш малка кокетка, над поличката – заприличва на мама.

Ризките се връзват добре с пуловери и жилетчици, якета и елечета, болера и пелерини. Под тях можете да се вижда интересна тениска или топ.

Може да са къси до талията или да приличат повече на връхна дреха. Какъвто и да е моделът – важното е да подхожда на дъщеря ти и да й харесва.

Защо да избереш нас

  • Защото работим с любов и желание за дълго партньорство с теб.
  • Облеклата, които ти предлагаме, са изработени по наши проекти.
  • Реализираме ги с най-подходящите материи – както за дрехата, така и за детската кожа.
  • Те са добре оразмерени и отлично скроени, затова стоят на момичетата като изляти.
  • Майсторите ни изпипват всичко – до последното копче.

Ако вече си пазарувала за себе си от онлайн магазина на Caramella Fashion, знаеш, че цените ни са изгодни, а бонусната система – повече от насърчителна.

Ако не си – поръчай момичешка ризка сега и се убеди сама!

Виж още