Caramella Fashion използва "бисквитки" ("кукита"), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване в сайта. Продължавайки да разглеждаш caramella-online.com, ти се съгласяваш с нашата политика за използване на "бисквитки".
Съгласявам се

Дамски дънки

Има 13 продукта.
Показани 1 - 13 от 13 продукта

Какви модели предлага магазинът

Стараем се да ти предложим дамски дънки, които са не само удобни, но с които ще се забавляваш и ще се отличаваш. Те са прави или прилепнали по крака. С ниска талия са и са от качествен памучен плат.

Цветовата гама е класическа – от светло до индигово синьо. И разбира се – не сме забравили розовото.

Декорирани са с традиционното протъркване и срязване, с по-тъмни, неизбелени петна, кръпки и връзки, комбинации с кожа.

Особено харесвани са нашите ръчно рисувани модели. При тях доставката е забавена, защото ще ги изрисуваме лично за теб – след поръчката ти. Използваме качествени текстилни бои, които фиксираме с професионален текстилен спрей. Имаме гаранцията на производителите им, че са трайни и не се повреждат при пране.

Защо те са предпочитани в ежедневието

Не познаваме жена, която да няма поне един чифт от грубите панталони. Да не говорим за увлечението на тийнейджърките и по-младите дами, които общо взето не признават друга дреха.

  • Удобството е основният фактор, който ги прави така желани.
  • После – способността им да запазват добрия си вид, независимо от продължителността на носене.
  • Те са с отличен потенциал за различни комбинации и съчетания.
  • Стават за всякакви ситуации, дейности и ангажименти – от почистване на гаража до вечерното парти – достатъчна им е стилна бяла риза.
  • Слабо податливи са на капризите на модата.
  • Здрави са и ги носите дълго, без да можете да им се наситите.

Защо да ги купите от Caramella Fashion

Дамските дънки, които ще намерите в нашия онлайн магазин, са изцяло наша изработка. Няма да ги видите другаде. Моделите разработваме с много любов и добро познаване на историята на здравите памучни панталони, на последните тенденции при тях и на предпочитанията на клиентките ни.

Използваме сто процента памучен плат, само при някои за по‐добър комфорт на носене към памука е добавен еластан.

На пръв поглед изглежда, че производството им е проста работа, но точно простотата им е особено взискателна към качествената изработка. Всяка неточност при кроенето, всяка кривина при ушиването проличават веднага и развалят добрата линия. Конструктивните дефекти не просто загрозяват, те правят уж непретенциозната дреха неизползваема.

Цените им, съотнесени към оригиналността и качеството, са повече от добри.

Разгледайте нашите модели! Сигурни сме, че ще ви пленят от пръв поглед.

Поръчайте си! Подарете си настроение!

Виж още

Безплатна доставка за продукти на стойност над 80лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.