Caramella Fashion използва "бисквитки" ("кукита"), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване в сайта. Продължавайки да разглеждаш caramella-online.com, ти се съгласяваш с нашата политика за използване на "бисквитки".
Съгласявам се

Плащане и доставка

Плащане

С цел да ти предложим максимална сигурност и комфорт при пазаруване, можеш да заплатиш поръчания артикул чрез наложен платеж – в този случай стойността на поръчката се заплаща в брой, директно на куриера в момента на доставка. Разходите за застраховка на пратката и съставянето на наложен платеж се поемат от Caramella-online.com

За твое удобство ти предлагаме още възможности да платиш чрез:

  • Банково плащане - в случай, че ползваш услугата активно банкиране или имаш в  близост банков клон на разположение, можеш да преведеш сумата за поръчката  директно по нашата банкова сметка.
  • Еpay, Easypay - можеш да заплатиш стойността на поръчката директно от своята  микросметка в Epay или от всеки един офис на Easypay в страната.
  • Дебитна или кредитна карта - в случай, че желаеш да направиш плащането с твоята  карта, на твое разположение предоставяме най – сигурната система за онлайн и мобилни  плащания - Paypal.

Можеш да избереш предпочитания метод за плащане при финализиране на твоята поръчка.

Доставка

Продукти, закупени от нас се доставят до всяка точка на света. За територията на страната стойността на доставката е фиксирана на 5 лв., а за чужбина е съгласно тарифния план на съответната куриерска компания.

Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди директно до твоя дом или офис, на посочения адрес. Пратката е застрахована, като застраховката е за наша сметка. Срокът за доставка на поръчката за територията на Република България е до 3 работни дни, считано от датата на потвърждаването й.

Продуктите, изработени по индивидуална поръчка, имат срок на доставка, който се определя конкретно във всеки случай в зависимост от спецификите на продукта и времето, необходимо за изработването му.

Онлайн магазин caramella-online.com си запазва правото да променя срока на доставка на продуктите, предлагани в настоящия сайт, ако и когато това е свързано с независещи от нас причини.

Моля, прочети внимателно:

  • Доставка се извършва само след потвърждение на поръчката от твоя страна;
  • Доставката се извършва с куриер от 9.00 ч. до 17.30 ч.;
  • Доставки не се извършват в неделя и официални празници;
  • В събота доставките се извършват до обяд.