Условия за връщане

Ако не изпитваш удовлетворение от закупения от caramella-online.com продукт, можеш просто да ни го върнеш в състоянието, в което сме ти го изпратили, в срок от 14 (четиринадесет) дни, считано от деня на получаването му при теб. Ние ще ти възстановим платената за него сума или ще заменим по твое желание върнатия артикул с друг.

Как да върнеш закупен артикул?

Лесно е, като 1, 2 и 3. Просто следвай стъпките:

❶ Опаковай добре продукта в състоянието, в което си го получила.

❷ Разпечатай и попълни нужната информация в нашата бланка за връщане. Изтегли я от тук

❸ Извикай удобен за теб куриер, постави продукта заедно с бланката в куриерския плик и изпрати пратката до адрес:
Стара Загора, ул. "Капитан Никола Андреев" 6, за Карамела Фешън. 

Това е всичко!

Условия за връщане:

Подлежи на връщане продукт, който е в оригиналните си вид, опаковка и качество, няма следи от носене и употреба, не е преминал никаква обработка (пране, гладене, рязане и други действия, нарушаващи цялостта му). Разходите за връщането са за твоя сметка. Ако състоянието на продукта не отговаря на посочените условия, ние ще ти го върнем, като сумата, за която е закупен става невъзвръщаема. 

Закупен артикул, който е изпълнен по твои индивидуални изисквания (по поръчка), не подлежи на замяна или връщане.

При подмяна на продукта, разходите за куриерската услуга са за твоя сметка.

Ние проверяваме старателно всеки артикул, преди да достигне до теб, но ако се случи да направиш рекламация поради фабричен дефект, ние ще поемем разходите за неговото връщане.

При връщане на продукт, той трябва да бъде придружен с бланка, която изразява твоето желание за замяна или връщане. В случай, че желаеш да получиш обратно платената за него сума, е задължително да ни върнеш и издадената касова бележка.

Възстановяване на сума:

При връщане на продукт, ние ще ти възстановим платената за него сума в срок от 15 (петнадесет) календарни дни чрез банков паричен превод по посочената в бланката за връщане/замяна сметка, като си приспаднем транспортните разходи, в случай че сме направили такива (ако сме ти доставили първоначално продукта безплатно за теб).

ВАЖНО: НЕ приемаме връщане на пратки с наложен платеж! Моля, придържай се към горните условия.