Общи условия

ОБЩИ УСЛОВИЯ

ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ОНЛАЙН МАГАЗИН CARAMELLA-ONLINE.COM

Oбщи условия на договор за покупко-продажба от разстояние по смисъла на Закона за защита на потребителите между Фешън студио СМ ЕООД от една страна и от друга - лицето, съгласило се с настоящите Общи условия във връзка със заявяването и закупуването на предлаганите стоки чрез онлайн магазин caramella-online.com.


Необходими условия, за да направите поръчка:
1. Валиден email адрес.
2. Вярно попълнен адрес за доставка и фактуриране.
3. Вярно попълнени данни за контакт – имена и телефонен номер за връзка.
Активирането на поръчката на определена стока става чрез натискане на бутона „Потвърждавам поръчката”.
При направена от Вас поръчка, ще получите потвърждение на поръчката на посочения Ваш e-mail адрес. Наш консултант ще се свърже с Вас по телефона, за уточняване на детайлите относно поръчката, както и начина и времето за доставка.

При приключване процеса на поръчка, чрез кликването върху бутона „Потвърждавам поръчката” Вие заявявате своето категорично съгласие за сключването на договор от разстояние.

Условия за доставка:
Доставките се извършват от куриерска фирма до посочен от Вас адрес или до офис на куриерската фирма в съответния град. Пратката е застрахована, като стойността на застраховката е за наша сметка.
Доставка се прави само след потвърждение от Ваша страна;
Доставката се извършва с куриер всеки работен ден от 9.00 до 17.30 часа;
Доставки не се извършват в Неделя и официални празници; В Събота доставките се извършват до обяд.
Специално за всички наши клиенти предлагаме възможност за заплащане на стоката чрез наложен платеж (заплащане на стоката при нейното получаване).
Ако клиентът не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес и срок, Фешън студио СМ ЕООД се освобождава от задължението си да изпълни заявената доставка.

Работно време:
Поръчки в онлайн магазин caramella-online.com се приемат 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.
Работното време на консултантите на онлайн магазин caramella-online.com е от Понеделник до Петък от 8:00 – 17:00 ч. Съботa и Неделя са почивни дни, в които не се обработват и изпращат поръчки. Онлайн консултации относно продукти могат да бъдат извършвани по всяко време (включителнo и в почивни дни). Консултации по телефон могат да бъдат извършвани в работното време. Всички поръчки, направени до 14:30 ч., се обработват и потвърждават на същия ден.
За връзка с нашите консултанти по продажбите: 0876 171 153 или info@caramella-online.com

Условия за копиране на информация:
Цялата информация, публикувана в нашият онлайн магазин е собственост на Фешън студио СМ ЕООД, в т.ч. снимки и описания на артикули. Забранява се копирането на текстове от сайта и поставянето им в други уеб сайтове и онлайн магазини без писменото съгласие на управителя на Фешън студио СМ ЕООД.

Рекламация и връщане на закупени стоки:

*
Рекламация -

Според закона за защита на потребителите и правилата за търговия, имате право на рекламация при:
• констатирани липси на цели или части от артикули в пратката, която сте получили от нас;
• дефекти на стоката;
• несъответствие с обявения размер;
• при транспортирането стоката е повредена;
• не е спазен предварително уговорения срок за доставка;

Рекламация се прави до 14 (четиринадесет) дни след закупуване на стоката. При предявяване на рекламация можете да претендирате за връщане на стоката. Артикулът може да бъде заменен за същия в друг размер или цвят (ако има такъв) или друг артикул. Ако стойността на избрания артикул надвишава заплатената сума, се доплаща разликата. В случай на рекламация е необходимо задължително да се свържете с нас по имейл или телефон, за да уточним условията по удовлетворяване на претенцията.

* Връщане и замяна

Съгласно чл. 55, ал. 1, т. 1 от ЗЗП, имате право да върнете стоката в 14 дневен срок от датата на получаването, като тя е с ненарушен търговски вид. В този случай е необходимо да поемете разходите за доставка и в двете посоки.

Връщането се осъществява при следните условия:
• Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена).
• Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.
• Запазена оригинална опаковка и етикет.
• Задължително условие е върнатата стока да бъде придружена с касовата бележка.
• Транспортните разходи за връщане на стока са за Ваша сметка. При замяна на стока транспортните разходи са за сметка на клиента и в двете посоки.

Съгласно чл. 57 от ЗЗП, при поръчки по индивидуални размери, не можете да претендирате за връщане или замяна на стоката.

Поръчани дамски дрехи в размер XXL и XXXL могат да бъдат заменяни, но не и връщани.

Други условия:

В страницата на всяка стока, представена в caramella-online.com са посочени цената, основните характеристики на стоката и допълнителна информация, целяща да Ви помогне да направите информиран избор при покупката на продукта. Фирмата си запазва правото да променя нюансите на цветовете на продуктите. Всички посочени на сайта цени са в лева, с включен ДДС. Няма поставено ограничение за минимална сума за поръчка.

Фешън студио СМ ЕООД има правото по всяко време да променя съдържанието и начина на достъп до информацията в потребителската база данни, както и да прекрати използването й при неправомерен достъп, при некоректни действия и такива, противоречащи на законите в страната.


Приемайки тези условия, Вие се съгласявате да получавате е-мейли и известия от caramella-online.com относно поръчката си, съответния профил, потвърждения за промяна на Вашата информация, както и отстъпки и оферти за нашите продукти на предоставения от Вас адрес за електронна поща.