Ok
 2018-та – властелините в модата

2018-та – властелините в модата

Годината е 2018та. В модата властват блясъкът на пайетите, свободата на ресните, неприкритата сексуалност на прозрачността и замайващата сила на ярките цветове. Нужно е само да си смела, за да се впуснеш в авантюрата на предизвикателните дрехи.

Блясък на пайети
Той винаги върви по ръба между лукса на високата класа и вулгарната показност. Всичко зависи от дозата и майсторското изпълнение на дрехата. А нашите майстори са перфектни професионалисти.

Рокля Black Mistic
Тя е от еластичен плат. Силуетът е по тялото, без ръкави, с дълбоко остро деколте и дължина високо над коляното. Моделът повтаря класическата малка черна рокля. Акценти са коланът и високата яка, ефектно обшити с пайети. Отпред яката е по шията над деколтето и много прилича на накит. Впечатлението е за изискана елегантност. С Black Mistic можеш да се появиш и на официални събития.

Свобода на ресните
Ресните не блестят в буквалния смисъл, но носят много свобода и фриволност. Символ на демонстративна женственост, освободен дух и смелост, те препращат към шармантните дами от първата третина на двайсти век.

Рокля Caribi
Елегантната рокля в цвят „пепел от рози“ е нашият съвременен прочит на онези невероятни времена. Тя е с напълно изчистен силует, без ръкав, малко заоблено деколте и дължина около коляното. За сметка на това ресните я покриват цялата и при всяко движение потрепват като живи. Това е дреха за танци! Илюзията за необичайна гъвкавост, за преливане и неуловимост на формите е пълна. Подплатена е с луксозен еластичен плат. Закопчава се със страничен скрит цип и с копче на едното рамо.

Пола Salsa
Ако цяла рокля в ресни ти идва в повече, тогава за тебе е полата с ресни. С подходяща блуза тя ти осигурява стилен тоалет за специални моменти.

Секси прозрачност
Прозрачността също е нож с две остриета. Ако е премерена и с вкус, поразява безжалостно обожатели и съпернички. Ако твърде много разкрива, се обръща срещу тебе.

Рокля Flora
Тя е от плюш. Изпъстрена е с флорални мотиви. Силуетът следва тялото. Яката е вдигната по врата, ръкавът е до китката, а дължината едва покрива коляното. Щипка екстравагантност ѝ придава характерното тюлено деколте. Рокля Flora загатва, намеква, провокира, но нищичко не разкрива. Напълно благопристойна и едновременно секси – това е дреха за изкусителки!

Блуза-боди Dean
Изработена е от черен тюл на цветя с украса от камъни. Шифонени волани подчертават бюста и красивите рамене и се спускат по ръкавите. Провокативна и атрактивна, тя разкрива в пълна степен осъзната манипулативна женственост. Може би вече си достатъчно смела за нея?

Силата на ярките цветове
Има жени, които цял живот носят сиво и бежово, тъмно синьо и кафяво – максимум бяло и черно. А яркият цвят е сила и жизненост. Той изпълва пространството със светлина и радост. Заразява с оптимизъм.

Топ Pink Lace
Създаден е от розов тюл, бродиран тон в тон. Гарниран е с фина черна дантела върху бели шифонени къдрички отпред. Същата дантела оформя кокетно ръкавче на рамото. Топ Pink Lace придава настроение дори на строгата черна пола и отлично ще стои на бял панталон или дънки.

Елек Red Street
За всеки ден, за разходка и за свободното време е топлият капитониран ален елек. Той сгрява дори само с цвета си! Решен е с ревери, има джобове и се прибира с едно копче на талията. Дълъг е до коляното. Даже през лятото е добре да е с теб в планината.

Време е за смелост, време е за екстравагантност! Ти си на ход!

Do you like this article? Share it in your favorite social network:

Related Posts:

    Subscribe and get 10% discount now!

    Leave a Reply

    * Name:

    * E-mail: (Not Published)

    * Comment: