Ok
Кой е цветът на 2018

Кой е цветът на 2018

Самата дума „ултравиолет“ навява мисли за страсти, за мистика, за изискани непристъпни красавици и безкрайно нощно небе. Ако още не си чула, този нюанс на лилавото е избран от Pantone за цвят на 2018 г. Той ще е водещ в модата, промишления дизайн, интериора. В цветовата скала се отбелязва като Ultra Violet 18-3838.

Ако ултравиолетовото не е точно твоя цвят, има достатъчно възможности да си близо до него – от розовото до лилавото.

Рокля Purple
Това е елегантна дълга рокля с обран корсаж без ръкави и разкроена пола до глезените. Класическият силует е подчертан от меко обърната яка и добре оформено паднало рамо.

Акцентът тук е цветът. В него постигат баланс непримиримите студено синьо и огнено червено. Внушението е за овладени страсти, преднамерена премереност и власт.

Меко падащият качествен плат, широкият черен кожен колан и безупречната изработка придават на роклята стил и класа.

Рокля Pink Mary
Моделът е от плюш с щампа в розово-лилавата гама. Силуетът следва плътно тялото. Полата покрива коленете. Ръкавът е прикачен, прав, до китката. Горната част е решена с интересен набор, който тръгва от страничните ръбове и минава през гърдите, като начупва деколтето-лодка.

Без излишни претенции роклята излъчва неустоима женственост и е подходяща за различни случаи – според настроението ти. Плюшът е мек, еластичен и изключително приятен за носене.

Топ Loving Lace
Loving Lace е отлично моделиран топ от гъвкаво бледолилаво трико в съчетание с фина черна дантела. Кокетните къси ръкавчета и елегантният обран пеплум му придават женственост и закачливост, характерни за самоуверените млади дами.

Моделът е подходящ за спортно-елегантния начин на обличане. Добре се комбинира с панталони, клинове, дънки и поли.

Риза Pink Sara Zago
Смяташ, че класическата риза е твърде формална и твърде скучна за теб? Погледни бледорозовото ни предложение, което съчетава неподражаемо строгостта на ризата и свободния дух на туниката.

Прав прикачен ръкав с маншет, яка-шемизета на столче, втален тайор с копчета отпред, качествен ризарски плат от 100% памук, отлична изработка – има всичко, нужно за една стилна риза. А надолу – асиметричен богат пеплум с два волана – като символ на свобода, дързост, нескрита женственост и елегантност. Дали да я носиш с любимите си скъсани дънки или строга права пола – избираш ти.

Блуза Cashmere Rose
Сещаш ли се за нещо по-нежно от фино кашмирено плетиво в розово? Елегантна, стилна, с ярко младежко излъчване, блузата-туника Cashmere Rose има всички шансове да стане любимата ти дреха за остатъка от зимата и пролетта.

Тя е по тялото, с голи рамене и широка обърната яка, дълъг ръкав и прикачен волан на къдрички. Дължината ѝ е малко под ханша, а релефното плетиво леко прозира. То е достатъчно еластично, за да няма нужда моделът от цип.

Ултравиолетовото е отправна точка за модната цветова гама на 2018. Кои точно са твоите нюанси – решаваш ти според собствените си предпочитания и натюрел.

Do you like this article? Share it in your favorite social network:

Related Posts:

    Subscribe and get 10% discount now!

    Leave a Reply

    * Name:

    * E-mail: (Not Published)

    * Comment: