Caramella Fashion използва "бисквитки" ("кукита"), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване в сайта. Продължавайки да разглеждаш caramella-online.com, ти се съгласяваш с нашата политика за използване на "бисквитки".
Съгласявам се
Какви дрехи са подходящи за къси прически

Какви дрехи са подходящи за къси прически

Началото на пролетта е време за промени, за носене на по-леки дрехи, за скъсяване на косата, за да се освежи и да подиша след шапките, с които я притискаш цяла зима. Тя е точният момент за смяна на прическата. С карето, късите пластове, момчешката подстрижка не просто ще изглеждаш различно, а ще се
чувстваш различно – по-дръзка, по невинен начин съблазнителна, по-лека и радостна. Това ще се отрази и на стила ти на обличане.

Защо за дълга и къса коса са подходящи различни дрехи

Искаш не искаш, когато си с дълга коса изглеждаш по-женствена и мека. Затова и често несъзнателно се стремиш да балансираш този си вид с малко по-мъжки стил на обличане. Това е секси, привлича внимание, кара те да се чувстваш по-уверена.
Ако запазиш същия стил и след като се подстрижеш, рискуваш наистина да заприличаш на груба мъжкарана без чар и сексапил. Затова след като се върнеш от фризьор, се заеми с обновяването на гардероба си.

Какви дрехи и цветове са подходящи за къси прически

Блузи и туники с голи рамене, с едно оголено рамо, с дълбоко изрязани гърбове
Те разкриват крехките ти рамене, позволяват да се види нежната извивка на шията. С тях изглеждаш
предизвикателна и крехка, секси. Досега дългата коса е скривала красивия ти гръб, време е да го покажеш.


Шемизети, ризи и блузи с яки на столчета, сака с шал яка или жакети с офицерска якичка

Всяка дреха, която подкрепя младежкото излъчване на новата ти прическа заслужава вниманието ти. Невинаги е удачно да показваш рамене. Когато избираш ризи и сака за работа, постарай се те да са с по-нестандартни яки, да подчертават шията ти, да ти придават елегантен, женствен вид.

Рокли с голи рамене, вталени или леко разкроени
Избирай модели, които подчертават формите ти. С класическата малка черна рокля и късата коса ще си дръзка и изящна едновременно.

Черно и ярки цветове
Въздържай се от пастелни тонове и нежни нюанси. Заложи на класическо черно – то ще акцентира върху чертите на лицето ти. А ярките цветове – жълто, червено, синьо – отговарят по-добре на новия ти имидж – на жизнерадостна, екстравагантна дама.


Какво не е подходящо да носиш, когато си с къса коса

• Провиснали и скъсани джинси – с тях ще изглеждаш като момче;
• много катове дрехи, дебели рокли с твърде много джувки и детайли – лицето ти ще се загуби;
• дрехи във фънки и бохо стил – без романтичното излъчване, което ти дава дългата коса, по-вероятно е да изглеждаш просто развлечена;
• твърде големи обици – те създават усещането, че главата ти е много малка и те правят смешна;
• тежки обувки с дебели подметки – за да не приличаш на комарче с подкови и да изглеждаш груба и тромава.

Най-добре се отпусни с едно питие до теб и разгледай какви рокли, подходящи за къса прическа, ти предлагаме. Подготви се за пролетта!

Харесваш тази статия? Сподели я в любимата си социална мрежа:

Подобни статии

    Абонирай се и вземи 10% отстъпка веднага!

    Напиши коментар

    * Име

    * E-mail: (не се вижда от останалите)

    * Коментар: