Caramella Fashion използва "бисквитки" ("кукита"), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване в сайта. Продължавайки да разглеждаш caramella-online.com, ти се съгласяваш с нашата политика за използване на "бисквитки".
Съгласявам се
Какво е характерното в пролетните трендове за 2017

Какво е характерното в пролетните трендове за 2017

Пролетта е в разгара си и за да го разбереш, не е нужна справка с календара. Подсказва го силно променената визия на дамите навън. Те стават все по-цветни, все по-впечатляващи и привлекателни. Модните трендове от подиумите излязоха на улицата, провокирайки освободеност, самочувствие, изпиващи погледи.

                                                
Силует и сексапил, форми и акценти

Разбира се, винаги има изключения, но като правило силуетът следва женската фигура и я подчертава, разкривайки извивки, форми, сексапил и характер. При полите обемите се създават от неразгладени плохи, плисета, канони. Много красиви са роклите с леко разкрояване от раменете (трапецовиден силует). Дължината се върти около коляното, но може спокойно да носиш миди или макси – стига да ти харесва и да ти стои добре.

Асиметриите продължават да са актуални. Те разчупват шаблона и внасят в облеклото елемент на неочакваност и изненада. Модернизират класическата визия и са подходящи както за офиса, така и за по-официални поводи.

Моделите добиват индивидуалност благодарение на конструктивни детайли като якички, коланчета, маншети, срязвания, ревери и платки, дълбоки шлицове, разкриващи перфектни крака. Като декорации много използвани са къдри, рюшове, драперии, ресни, връзки. Пайетите, мънистата, камъчетата, металните и метализирани елементи също не излизат от мода.

Материите

Еднакво използвани са естествените, синтетичните и смесите между тях. Основната задача е да се придаде на дрехата лекота и впечатляваща форма, да се осигури комфорт на собственичката ѝ при ежедневно покачващите се температури.

Носят се много дантела, много шифон и леки, прозрачни тъкани. Комбинират се според текстурата и блясъка си, хрумването на дизайнера и/или вътрешната логика на модела.

                                                

Цвят, много цвят

Всъщност – това е първото, което се хвърля в очи. Дамското облекло тази пролет е цветно, с подчертана слабост към ярките краски и пъстрите щампи. Лидерството си оспорват жълтото във всички нюанси и богатата розова палитра – чак до тъмна фуксия. Балансират ги синьо, зелено и нежният телесен цвят (бледо бежово).

Флоралните щампи придават на роклите женственост, искряща жизнерадост и капка инфантилност – като препратка към някогашното момиченце, облечено в пъстра рокличка и държано за ръка от тате. Принтирани пана преобразяват дори строгите ризи. Раето е навсякъде и търпи различни модификации. Ако не харесваш понякога досадната му праволинейност, замести го със зебрена шарка!

Вероятно имаш поне една дрешка, която се вписва в пролетните трендове за 2017. Но една дреха пролет не прави! Заповядай – със сигурност в колекциите ни има нещо и за теб.

Харесваш тази статия? Сподели я в любимата си социална мрежа:

Подобни статии

    Абонирай се и вземи 10% отстъпка веднага!

    Напиши коментар

    * Име

    * E-mail: (не се вижда от останалите)

    * Коментар: