Caramella Fashion използва "бисквитки" ("кукита"), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване в сайта. Продължавайки да разглеждаш caramella-online.com, ти се съгласяваш с нашата политика за използване на "бисквитки".
Съгласявам се

  Абонирай се и вземи 10% отстъпка веднага!

  Дълги рокли

  Има 52 продукта.
  Показани 1 - 24 от 52 продукта

  В ежедневието, на парти или дори на плажа те са хит

  Едва ли има жена, която да не къта в гардероба си поне една от тях и да не крие спомени за вълшебни мигове в романтичната дреха.

  Обикновено в тази група се включват дължини от миди-то до глезените, дори стелещи се по земята. Те издължават оптически силуета, придават му финес и сексапил. Според визията и стила функциите и предназначението им могат да са много различни.

  Най-често се свързват с официални поводи, балове и сватби, но няма нищо по-удобно от меката, галеща глезените дреха в часовете за отдих и любими занимания. Да не говорим за прохладните памучни поли, развявани по плажа.

  Красиви и строги, лекомислено пъстри и лежерни, от дантела и шифон или удобно трико и плетиво, от не дотам огладен лен или памук, с цепки, волани, върви, басти и плохи, плисета и ресни, щампи и цветови комбинации – с невероятното изобилие от модели, стилове, силуети и визии, тази дамска дреха е сред най-обичаните и носените.

  Видове дълги рокли

  Може би най-използваната класификация е според предназначението им. От тази гледна точка те се определят като:

  • официални,
  • вечерни,
  • бални,
  • елегантни,
  • ежедневни,
  • спортни,
  • плажни.

  Разбира се, различаваме зимни и летни, вълнени и копринени, памучни и т. н. Според създаваното общо впечатление ще чуеш да се говори за „принцеса”, „офис стил” и т. н.

  Доста от моделите спокойно се отнасят към повече от една група. Затова, когато комплектуваш гардероба си, избирай внимателно – един качествен и стилен дълъг тоалет може да ти е от полза по различни поводи. Достатъчно е към него да си набавиш подходящи аксесоари – за разнообразяване.

  Защо да избереш онлайн магазина на Caramella Fashion

  Разработваме нашите модели на базата на световните модни тенденции, съобразявайки ги с вкусовете, предпочитанията и навиците на българките. Влагаме професионалните си умения и натрупания опит, за да създадем тоалети, които ще те направят самоуверена, харесвана и желана.

  При това умеем да въплътим идеите си в прецизни кройки, реализирани с качествени тъкани и умело ушиване.

  Що се отнася до цените, те са директни – от производител – и затова доста атрактивни, за предлаганите ти продукти. Още при първата си покупка се включваш в бонусната ни програма, която ще свали цената на следващия ти избор с минимум 10%.

  Не се колебай, поръчай роклята, която ти е на сърце, и скоро ще я облечеш!

  Виж още