Ежедневни рокли

Има 18 продукта.
Показани 1 - 18 от 18 продукта

По какво ще ги познаете

Общо взето – по усещането си. Добрата дамска рокля е с

  • перфектна линия,
  • балансирани детайли,
  • отлична изработка,
  • подходяща материя.

Някои от тях се класифицират като ежедневни, за да се отличат от официалните, предназначени за характерна обстановка, повод и атмосфера. От там нататък нещата са в ръцете на дамите.

Ако си от жените, които не могат дори боклука да изхвърлят без грим, представата ти за този тип облекло ще се различава съществено от тази на момичето, за което ежедневието, спортът и забавлението се припокриват, а удобството и лесното поддържане са определящи при избора.

За други елегантността е на първо място – най-напред оценяват стила и визията, а после мислят кога и къде ще носят тоалета.

Бъди красива всеки ден

Роклята най-лесно и бързо отговаря на ежедневния ти сутрешен въпрос „какво да облека?”. Тя си е самодостатъчна – няма нужда да умуваш с какво да я комплектуваш. Все пак търпи при нужда сако, жилетка или по-тежка връхна дреха. В същото време е склонна да се променя – достатъчно е шалче, бижу или различни обувки и чанта и тя вече е различна. Два-три модела в гардероба ти са достатъчни, за да изглеждаш стилна и красива, за да демонстрираш класа и вкус.

Независимо дали си твърдо за елегантността и изискаността или предпочиташ непретенциозна семпла кройка срещу максимално удобство и функционалност – това е най-обичаната дреха сред дамите. Тя е пропита с женственост. Разкрива характера и натюрела на собственичката си. Дава възможност да се подчертаят най-привлекателните черти във всяка фигура и съответно – да се прикрият слабостите.

Защо да поръчаш от онлайн магазина на Caramella

Както вече знаеш, ние изработваме сами предлаганите облекла. От постоянното общуване с нашите клиентки познаваме вкусовете и предпочитанията им. Знаем от опит, че дори една и съща дреха, облечена от две жени, изглежда различно. Затова палитрата от модели, подходящи за ежедневието, която разработваме, е много богата.

Не си позволяваме никакъв компромис – нито с визията и кройката, нито с материята и изработката. Често с удоволствие научаваме, че се чувстваш перфектно на партита, обяди, на коктейли и други тържествени поводи с наш тоалет, купен от секцията ни за всекидневни облекла.

Своите почитателки имат и удобните, спортни модели, осигуряващи невероятен комфорт и свобода на движенията.

Цените са напълно достъпни за всеки бюджет. Разполагаме с добра бонусна програма, която прави пазаруването при нас още по-изгодно.

Поръчай сега! Подари си красив тоалет за повече самочувствие!

Виж още