Дамски панталони

Има 26 продукта.
Показани 1 - 24 от 26 продукта

Какви видове предлага магазинът

Caramella Fashion ти предлага богато разнообразие от визии, материи, декорации.

Сигурни сме, че каквито и модели да предпочиташ, какъвто и да е твоят стил, ще намериш поне една дреха, която да припознаеш като своя.

  • Предлагаме ти клинове и клин-панталони – удобни за носене, подходящи за многообразни комбинации и различни поводи. За тях използваме ликра, еластична кожа, пунто милано, луксозни ефектни платове. По-екстравагантните са с кожена бродерия или кожени платки, оформени като ботуш.
  • Можеш да избираш от двете крайности – прави, много обрани и изчистени; с обемни крачоли в средната част, които изглеждат интересно, или с голям обем в горната част, постигнат с ефектни набори и басти. По-спортни или за официални случаи, те ще допълнят гардероба ти.
  • Ако още не си изпитала удобството на потурите – време е да го направиш. Падналото дъно може да ти изглежда странно, но пък предлага доста предимства.
  • Разбира се, че има и по-класически, с по-консервативна и изискана визия, изработени от подбрани материи.

Кои модели са модерни

По подиуми и витрини продължават да властват тесните. С повече декорации или изчистени, от модерни еластични и ефектни материали те са красиви и изкушаващи. Имат един основен недостатък – изискват перфектни крака.

В същото време никога не са се отдръпвали напълно правите, с висока талия и маншет, както и тези с широки крачоли. Те са по-демократични. Изглеждат добре на различни по форма фигури. Предпочитани са за костюми и класически дамски комплекти. С по-добро око са гледани в офисите и на бизнес срещите. Особено обичани са от по-зрелите дами.

Късите са или превъзнасяни, или тотално отхвърляни. Но и те имат своето място. С неподправена дързост и младежки дух, разнообразяват не само гардероба, но и излъчването ти.

Какви са предимствата да ги купиш от Caramella Fashion

Когато пазаруваш от нашия онлайн магазин, ти ставаш притежателка на оригинална българска стока, проектирана и разработена специално за българския пазар. Цените ни са цени на производител и са формирани максимално разумно.

Дрехите ни имат собствен облик и стил. Сътворяваме ги с много обич и старание. Сами подбираме само качествени, актуални материали и следим непрекъснато промените в модните тенденции. Професионалната изработка гарантира красотата и удобството при носене.

Разгледай предложенията ни и избери своя панталон!

Виж още