Дамски сака

Има 27 продукта.
Показани 1 - 24 от 27 продукта

Какви са основните им характеристики

Ако си от хората, които го отхвърлят като скучно и униформено, или си твърде млада и ти е простено, или не си носила достатъчно качествено изработено сако!

То е заимствано от мъжкия гардероб преди около век. Основната роля за класическия му облик се пада на Коко Шанел. По принцип спада към връхното облекло, свободно е или леко вталено, с ревер и дълъг ръкав, изработено е от изпечени качествени платове.

Класическата дължина е между ханша и талията.

Днес различните тенденции и модни течения са създали потресаващо разнообразие от стилове, визии, обеми и форми, използвани материи и материали.

Направи един експеримент – комбинирай най-обичаната си дреха със сако, което ти е по мярка и е с добра форма. Сама няма да повярваш колко променена изглеждаш. А реакцията на всичките ти познати ще е зашеметяваща. След това никога повече няма да се питаш дали то не е безвъзвратно остаряло.

Какво е важно, когато избираш дамско сако

  • На първо място – трябва да ти е по-мярка. Не вярвай на приказките, че с един номер по-малко ще ти стои по-секси. Ще ти стяга, ще се закопчава трудно и ще те прищипва грозно на линията за закопчаване. С един номер нагоре можеш да си позволиш само при по-свободните модели. При силно вталените ще личи, че ти е голямо. Затова е много важно да определиш точно нужния ти размер, който ще ти осигури комфортно усещане без стягане в раменете и точната дължина на ръкава.
  • Трябва да е много добре ушито от подходяща за модела материя. Конструктивни грешки, некачествен плат, криви ръбове придават евтин вид и на най-претенциозния модел.
  • Ако си харесаш нещо в стил, коренно различен от всичко в гардероба ти, да знаеш че то е с характер и ако искаш все пак да го носиш, ще трябва да направиш и други покупки – подходящи за него.

Защо, пазарувайки от Caramella Fashion, печелиш

Защото получаваш уникални български дрехи с много високо качество на повече от разумни цени.

През годините ние натрупахме знания и опит, които ни позволяват да подбираме най-интересното от световните модни тенденции, да ги пречупваме през характерното ни светоусещане и да ги реализираме в практично и функционално облекло.

>

Изработихме безпогрешен усет за подбор на материи, удовлетворяващи конструктивните изисквания на всеки проект. Овладяхме построяването на безупречни кройките и се научихме да ги реализираме с майсторска изработка.

Пазарувай от нашия онлайн магазин и с всяка покупка ще печелиш повече, от колкото очакваш.

Виж още