Caramella Fashion използва "бисквитки" ("кукита"), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване в сайта. Продължавайки да разглеждаш caramella-online.com, ти се съгласяваш с нашата политика за използване на "бисквитки".
Съгласявам се
Удобна, секси, винаги различна, присъща на всеки комплект и всяко съчетание – това е блузата. Имаш ли си любима? Или все още я избираш?
В миналото малката черна рокля е била символ на траура и не е било прието жените да я избират през останалото време. Тя става популярна през 1926г., когато Vogue публикува снимка с модел на къса черна рокля, описващи я с думите: „Нещо като униформа за всички жени с вкус“. От тогава до днес, тя си остава универсалният избор, който винаги ще бъде на мода. Това означава, че на практика малката черна рокля е вечна!
Казват, че страстта е солта на живота – придава му вкус и очарование. Виж нашата нова, изпълнена със страст колекция, и избери своя очарователен тоалет.
Винаги си искала да изглеждаш по-различно. Харесваш смелите цветови комбинации, които привличат като магнит. Ами – научи се как се прави!
Пример за успешна и запомнена жена е Мерилин Монро. 55 години след смъртта ѝ, малко звезди могат да се мерят с нейната популярност.
На 40 съвременната жена е достатъчно млада, за да се харесва, и достатъчно зряла, за да знае силата си. Умелото обличане подчертава привлекателността и независимостта й.
"Пътуването от хиляда мили започва с една стъпка" - Лао Дзъ
Какво носи модата тази пролет? Цвят, настроение, много женственост, намигване към позабравени спомени. И възможност да останеш вярна на стила си, красива и секси и този сезон.
Showing 1 to 8 of 66 (1 Pages)