Caramella Fashion използва "бисквитки" ("кукита"), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване в сайта. Продължавайки да разглеждаш caramella-online.com, ти се съгласяваш с нашата политика за използване на "бисквитки".
Съгласявам се
Или е по-добре да го видят „приятелите ти“ във фейсбук? Нека знаят колко прекрасни хора имаш в живота си! Нека знаят за всички мили неща, които си направил и всички подаръци, които си получил!
Прекрасните безгрижни дни се случват рядко и се помнят дълго. Не чакай! Предизвикай ги сама – с подходяща дреха и настроение!
Класическата женственост е непреходна и не се повлиява особено от мимолетните модни тенденции. Дрехите, белязани от нея, не остаряват и
Не ти се излиза и ти е студено? Направи си чаша топъл чай и прегледай какво сме ти подготвили за зимата.
Когато искаш да си различна, без да жертваш удобството и комфорта си, туниката се справя отлично. Обличай любимата си и тръгвай да покоряваш света!
Искаш за хладните дни дреха с младежко излъчване, удобна и комфортна за носене? Значи искаш яке! Какво точно да е якето, зависи от фигурата ти и възрастта ти, от целите, за които ти трябва
Не е достатъчно да си вършиш работата безупречно. Много важно е как изглеждаш и какво първо впечатление правиш на клиентите, партньорите и колегите.
Дори когато обичаш работата си, има трудности, проблеми и непосилно натоварени дни. Успяваш ли да се справиш с натоварването и стреса?
Showing 1 to 8 of 92 (1 Pages)