Caramella Fashion използва "бисквитки" ("кукита"), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване в сайта. Продължавайки да разглеждаш caramella-online.com, ти се съгласяваш с нашата политика за използване на "бисквитки".
Съгласявам се
След отпуската се очаква да си бодра, свежа, заредена с идеи и желание за работа. А си вяла, уморена, отпусната. По-зле е, отколкото преди да излезеш в почивка. Какво се случва?
Често ли се питаш, какъв цвят най-много подхожда на очите ти, на кожата ти, на косите ти? Може би сега ще получиш отговорите.
Ти носиш в себе си и хъшлачката и дамата. И лятото е времето да покажеш и двете – смело, със самочувствие и забавлявайки се!
Усмивката на дъщеря ти е сред най-важните неща в света. Ние ти даваме още една възможност да я накараш да се усмихне. Подари й рокля като твоята!
Цветът в облеклото е знак за настроение и въображение, самочувствие, но и добре оформен вкус. Той ти дава възможност да се отличаваш от масата, да имаш свой почерк.
Когато си на 18, всеобщият интерес към образованието ти е безкрайно досаден. Минават години и започваш да си даваш сметка за стойността на качествената подготовка.
А вълшебството на живота дойде точно навреме, за да ми покаже сила, за която не бях подозирала.
Всички момичета трябва да са красиви! Независимо от възрастта, ръста и всичко останало. И най-много от всички – дъщеричката ти!
Showing 1 to 8 of 81 (1 Pages)