Caramella Fashion използва "бисквитки" ("кукита"), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване в сайта. Продължавайки да разглеждаш caramella-online.com, ти се съгласяваш с нашата политика за използване на "бисквитки".
Съгласявам се
Всички момичета трябва да са красиви! Независимо от възрастта, ръста и всичко останало. И най-много от всички – дъщеричката ти!
Дойде лятото – сезонът, в който желанието да си красива и впечатляваща, е особено силно. Виж какво е актуално в лятната мода и избери най-подходящото за теб!
Розите ръзцъфтяха. Лятото се усеща във въздуха. Време е за тоалети, които съблазняват и засилват сексапила. Време е за малко лудост, много красота и чар.
Е, какво е твоето следващо „искам“?
Умееш ли да се справяш с взаимоотношенията на работното място? Те са определящи както за напредъка на кариерата ти, така и за емоционалното ти равновесие.
Правилата за съчетаване на цветовете са малко и не са сложни. Нужна ти е само практика, затова започвай смело!
Пролет е. Около теб кипи от енергия. Не ти остава нищо друго, освен да си красива!
Всеки иска да постигне успех в живота си и има своя собствена дефиниция за това. Факт е обаче, че едни рано или късно получават желаното, а други – не! И на какво се дължи това – на нашата съдба или на самите нас?
Showing 1 to 8 of 74 (1 Pages)