Дамски туники

Има 4 продукта.
Показани 1 - 4 от 4 продукта

Какви видове предлага магазинът ни

Нашите дизайнери знаят, че те са особено обичани и почитани. Затова ти предлагат модерни дрехи, които можеш да използваш по различни поводи и винаги да изглеждаш добре.

Някои се доближават повече до роклята, други – до ризата, жилетката или сукмана. Трети са верни на класиката. Но винаги се запазва онази характерност във визията, която те кара безпогрешно да разпознаеш изящната елегантност с хилядолетна история.

Използваме шифон, коприна, дантела, трико, кашмир и памук, ефектни синтетични материали, кожа.

С нашите модели можеш да премоделираш силуета си и да постигнеш добра визия във всеки момент.

Какви туники са модерни

Това е една от малкото дамски дрехи, за които дори най-строгите модни корифеи склоняват да са демократични. И в последните модни дефилета тя е волна, без особени ограничения, с основно изискване да е в хармония с общата линия на ансамбъла, в който е включена.

От лек шифон с щампи и ярки цветове до топъл и гъвкав кашмир, от богато драпирани и украсени с набори до изчистени и семпли визии, от футуристичен дизайн до класическите разбирания и представи, под и над коляното, в различни цветове – всичко е разрешено.

Това обяснява важното място, което тази част от модерното облекло заема в съвременния женски гардероб. Тя позволява неизброими комбинации между дрехите ти. Решава успешно въпроса „Какво да облека днес”, разбира се чудесно с поли, рокли, клинове, панталони, дънки от всякакви модели и дължини. Търпи върху себе си елеци, болера, жилетки, якета и сака.

Защо в Caramella Fashion ще намериш най‐изгодните предложения

Не си мисли, че „изгодно” и „евтино” е едно и също. Вероятно ти се е случвало да си купиш от някъде нещо евтино, което дори и да е прилично в конструктивно отношение, материята бързо губи форма, шевовете се късат, ластиците изпускат, а копчетата падат и не изкарва сезона. Да не говорим за разочарованието и усещането за измама.

Нашите дрехи не са евтини. Те са от качествени материали. Изработваме ги прецизно и съвестно до последната дреболия.

Изгодно е да ги купиш, защото за цената, която ще платиш, ще получиш

  • качествени и функционални облекла, които ще носиш дълго;
  • визия, съобразена с последните новости от световната мода;
  • оригиналност на модела;
  • безупречно конструкция и изпълнение;
  • настроение и самочувствие.

А цените не са високи и са максимално обрани.

Харесай си туника от онлайн магазина ни и ще можеш да й се радваш още до 24 часа.

Виж още