Какви дрехи подхождат на фигура тип „круша”

Какви дрехи подхождат на фигура тип „круша”

Как изглежда жената-круша

Това е най-масовата форма на женска фигура. И в същност – типичната представа за женско тяло. Няма начин поне веднъж и поне на снимка да не си виждала фигурка на така наречените праисторически „венери”, характеризиращи се с
•    тесни рамене,
•    тънка талия,
•    широк ханш и подчертано дупе,
•    мощни бедра.

На практика – всичко необходимо за лесно раждане на здраво потомство. И ако трябва да сме точни – мъжката половина може да се възхищава на типа „часовник”, но психолозите твърдят, че инстинктивно за майка на децата си избират „круша”.   

Когато твоето тяло е с едър ханш

Едно е да знаеш, колко предпочитана е фигурата ти, друго е да се притесняваш, че всяка хапка се лепи на бедрата и дупето ти. Е, ще трябва да внимаваш какво и колко похапваш. Дори още по-добре – избери си подходящ за теб спорт, прави подбрани упражнения или ходи на дълги разходки всеки ден, без да се отбиваш в сладкарницата и/или в пицарията.

Разгледай внимателно гардероба си. Изхвърли всички дрехи, които лепват по долните ти части, светлите поли и панталони или тези с твърде фрапантни мотиви, напречни раета, големи карета, прилепнали по краката панталони, които подчертават ширината на седалището ти.

Имаш достойнство, за което мечтаят милиони жени – тънка талия. Не я крий под обемни, безформени дрехи. Подчертавай я. Носи блузи, пуловери и сака, които акцентират раменете и бюста и привличат погледа към тях. Декорации, ревери, големи яки, квадратни деколтета и деколтета-лодка, набори, басти, панделки, едри щампи и точки, бухнали ръкави, широки ръкави – всичко, което ще придаде обем горе, е препоръчително.

Тоалетите от две части

Горната част нека да е по-къса и да е до талията или малко под нея, като изкусно я подчертава. Както вече стана дума – нека тя да е светла, цветна, декорирана, да привлича погледа към раменете и гърдите.

Полите да са разкроени или с набор, така че общата им ширина да отвлича вниманието от по-пълните зони. И разбира се – внимавай с дължината – най-разумната е около коляното. При по-дългите може да избереш такива с волани или харбали. Задачата е ширината долу да прикрива тази горе.

Панталоните – по-скоро широки. Така ще поемат обиколката на бедрата и тя няма да се хвърля в очи. Никакви шалвари и потури! И още – задните джобове да са по-едри.

Роклите

Най-женствените модели – бухнали горе, силно вталени и с разкроени поли!

Накратко – имаш форма на тялото, която те прави съблазнителна и желана. Проблемите започват, когато килограмите станат в повече, но тогава какъвто и тип да си, все ще е зле. Затова се грижи добре за себе си. Живей здравословно и с малко внимание към начина на обличане можеш да си перфектна.

Харесваш тази статия? Сподели я в любимата си социална мрежа:

Подобни статии

  Абонирай се и вземи 10% отстъпка веднага!

  Напиши коментар

  * Име

  * E-mail: (не се вижда от останалите)

  * Коментар:

  Въведи кода от картинката: