Тъмната страна на модата

Тъмната страна на модата

Вероятно не се и съмняваш, че мода се прави под напора на силни страсти, емоции и вдъхновение. И че не винаги тези страсти са светли и чисти като полско цвете. Резултатът са силно въздействащи дрехи, които променят излъчването на жените. Правят ги по-изразителни, по-хладни или по-горещи, отколкото са. Превръщат ги в инфантилни момиченца или в жени вамп.

Но горещата, скрита, тъмна страна на модата си има и друго лице. Това са бошуващите чувства на дамите, които гледат на дрехите не като на средство да покрият голотата си, а като начин да изразят себе си максимално, да се разкрият, да впечатлят. Те могат да имат различни лица всеки път, в който подберат тоалета с точния характер.

Най-често и едната, и другата страна избира модели в тъмни цветове и ярка изразителност.

Гащеризон Emotion

Той е от тъмносиньо жарсе. Долната част е права и широка. Пада тежко и очертава прекрасно формите. На талията има ластик. Горната част е лежерна, с прехвърлена предница, без ръкави. Няма нужда от закопчаване. Острото деколте по-скоро прикрива, отколкото показва, и въпреки това тегли погледа като магнит.

Облечи го, когато ти е нужно самочувствие и самоувереност, когато трябва да си поразяващо хладна и секси едновременно.

Рокля Number 1

Рокля номер 1 е контрапункт на гащеризон Emotion. Тя е от черен, плътен памучен плат, със свободен силует, асиметрична. Дължината е около коляното, с два странични джоба. Няма копчета и ципове. Отпред е щампирана голяма единица. Моделът може да се определи като спортно-елегантен. Но може да се определи и като израз на самодостатъчност и пълно помирение със себе си на дамата, която го носи.

Рокля Blue Balmain

Тя е въплъщение на безкомпромисната елегантност. Ушита е майсторски от еластичен плюш в турско синьо. Силуетът следва плътно извивките на тялото. Дължината покрива коляното. Декорирана е единствено с ефектни копчета на ръкавите и от страни на високата яка – до рамото. Нищо не отклонява вниманието от завладяващата женственост.

Рокля Blue Balmain е впечатляващ пример за това, как една жена може да е секси, без да излага на показ дори милиметър плът.

Рокля Noa Blue

Тъмно син силно разкроен шифон, който се държи с панделка на врата. Подплата – от черен кристален тюл. Дължина – около коляното. Няма ципове и копчета. Раменете са голи.

Рокля, която се разтваря като ветрило при всяко внезапно движение. Може би така си представяш жената вамп?

Блуза Cashmere Black

Пухкавото плетиво е декорирано отпред с фина черна дантела и бял тюл. Деколтето е високо, тип лодка. Раменете са добре оформени, дължината на ръкавите е седем осми, маншетът е дантелен. Блузата достига ханша.

Тя е елегантна, комфортна за носене – блестяща. Пожелай я и е твоя!

Всеки си има тъмна страна. Но тъмната страна на модата създава прекрасни дрехи! Остава ти само да се възползваш от това.

Харесваш тази статия? Сподели я в любимата си социална мрежа:

Подобни статии

  Абонирай се и вземи 10% отстъпка веднага!

  Напиши коментар

  * Име

  * E-mail: (не се вижда от останалите)

  * Коментар:

  Въведи кода от картинката: