Прозрачна страст

Прозрачна страст

Прозрачните дрехи винаги са се свързвали със страст, с изкушение, с близост. В легенди, поеми и песни съблазнителката винаги е в прозрачна роба, която дори изглежда благоприлично, но мами погледа и мислите и привлича героя непреодолимо. Днес прозрачността е преди всичко за интимните срещи и артистичните тоалети. Но често ще я срещнете и на улицата.

Модата никога не се отказва от възможността да си поиграе с прозрачните материи, с невероятната им лекота, потенциал за удивителни драпировки и безчетни комбинации.

Рокля Laila – стаена страст

В модела няма изненада – дълга пола от черен шифон, богато набрана в талията, и корсаж от тюл с избродирани рози. Красотата на голите ръце е подчертана с къдрички около ръкавната извивка. Деколтето е закръглено, по врата.

И в същото време всяко движение на прозрачната пола раздипля стаена страст. Тюлът открива точно толкова, колкото да заработи мъжкото въображение на високи обороти. Рокля Laila е женствена и секси, наглед овладяна, но мамеща и гореща.

Туника Gerry – прозрачно горещо

Изработихме този модел от фин прозрачен черен шифон. Силуетът е свободен, без закопчаване. Асиметрията е подчертана от къдрички на подгъва. Къдрички има и на ръкавните извивки.

С черно боди под нея тя се превръща в елегантна дреха с подчертана индивидуалност. Но ако си достатъчно смела, може и без боди. Повярвай – с появяването ти купонът ще се нагорещи до червено!

Туника Military Chiffon – изкушаващо прозрачно

Тя е изтъкана от противоречия. Финият прозрачен шифон е с милитъри щампа. Моделът отпред напомня класическа шемизета до ханша с трапецовиден силует. Закопчава се с копчета. Гърбът получава ширината си от богат набор при раменната платка и се спуска до около колянната свивка. Няма ръкави.

Умелото балансиране на отделните елементи дава като резултат стилна, изящна дреха, с която можеш да се появиш навсякъде. В туника Military Chiffon обаче се усеща овладяна страст, и дали ще я разкриеш, дали ще вдигнеш леко градуса – зависи само от теб.

Рокля Blue Dream – опитомената прозрачност

Синята рокля от шифон с подплата е дълга до коляното и е с класическа кройка – разкроена пола, лежерна горна част и колан върху рязаната талия. Ръкавът е прикачен, с дължина до китката, маншетът с едно копче оформя лек набор. Якичката по врата преминава в пандела върху рамото.

Тук няма бурни страсти и напрегнато нетърпение. Рокля Blue Dream излъчва спокойствие и дори малко строгост. Идеална е за делови срещи и всякакви събития с по-формален характер.

Блуза La Roshe – изискано прозрачно

Това е елегантна, изискана дамска дреха в черно. Силуетът е обран, с прикачен ръкав до китката. Дължината ѝ е до ханша. Предницата е решена интересно чрез комбинация от плътна еластична материя и тюл. Деколтето е оформено ефектно, подчертано е с къдри, спускащи се от раменете до талията. Между тях е монтирана ефектна бяла гарнитура. Гърбът и ръкавите са тюлени.

Туника Elvi – прозрачно до невинност

Прозрачното може да бъде невинно и искрящо от жизненост, може да е знак, че няма какво да криеш. Достатъчно е да подбереш правилния цвят и модел с точната декорация. Пъстрото голямо пано върху предницата на синята шифонена туника излъчва жизнерадост и лека доза наивност. Изключителната ѝ лекота и свободата на движенията я правят перфектна за свободното време, за срещи с приятели и разходки.

Пролетните страсти дойдоха. Нужна ти е прозрачна дреха.

Харесваш тази статия? Сподели я в любимата си социална мрежа:

Подобни статии

  Абонирай се и вземи 10% отстъпка веднага!

  Напиши коментар

  * Име

  * E-mail: (не се вижда от останалите)

  * Коментар:

  Въведи кода от картинката: