Caramella Fashion използва "бисквитки" ("кукита"), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване в сайта. Продължавайки да разглеждаш caramella-online.com, ти се съгласяваш с нашата политика за използване на "бисквитки".
Съгласявам се
Препоръчано за гардероба: роклята

Препоръчано за гардероба: роклята

Поне една важна причина да я предпочетеш

Сигурно и на теб ти се е случвало да произнасяш анекдотичната реплика „Нямам какво да облека”. Как да обясняваш всеки път на удивените мъжки уши и очи, че това означава: „Не е като да нямам дрехи, но нямам нищо подходящо точно за този случай!”

За жалост, това се случва често, когато пазаруваш импулсивно, само защото нещо много ти е харесало и не си помислили дори, имаш ли с какво да го съчетаеш.

Ето затова по-опитните биха те посъветвали – купувай рокли! Те не поднасят подобни изненади. Самодостатъчни са си. Това ги прави стабилна база на който й да е гардероб. Достатъчно е да имаш няколко, за да посрещнеш спокойно всяко събитие.


Какви модели е препоръчително да имаш

Досещаш се сама – малка черна! Или нещо, което много напомня на нея – изкусителна, зашеметяваща, елегантна!

Дълга – винаги на мода – особено при по-официални случаи! Според кройката си тя може да те издължи оптически, да те направи по-стройна и изящна.

Ярка, със смел силует – за партита, за следобедни коктейли, за когато ти потрябва – със свое лице и индивидуалност.

Фантазна – за най-пълно изразяване на собствената ти уникалност. При всяка дама тя изглежда различно – при някои е прилепнала като змийска кожа, за друга – дизайнерите изобщо не са пестили плат и фантазия. Важното е да се чувстваш добре в нея и да ти подхожда!


Допълнителни екстри, които тя ти носи

Няма по-женствена дреха! Дали ще е свободна като роба за в къщи или ще следва плътно извивките на тялото ти, нищо не скрива и открива едновременно толкова съблазнително формите ти, както тази част на облеклото. Загледай преминаващите по улицата – дори най-стилната бизнес дама, облякла пола и сако, или елегантната студентка с панталон и риза изостават по сексапил далече зад жената, чиято рокля се движи заедно с нея – живо изкушение!

Подходяща е за ансамбли! Точно колкото самодостатъчна си е и не те задължава непременно да сложиш още нещо към нея, точно така понася комбинации със сака, жилетки, елеци, пелерини, туники, дори по-свободни блузки и пуловери. Дава широки възможности на фантазията ти да си облечена уникално.


Добра за всяка фигура

Поради впечатлението за цялостност, което създава,  тя притежава изключителен потенциал да преоформи всяка фигура. Просто избери подходящата кройка.

Когато ханшът е по-тесен – нека дрешката да е с обемна пола. Ако раменете са твърде тесни и слаби – бухналите ръкави, светлите платки, големите яки  ще ги уголемят визуално. Талията не е достатъчно изразена? Коланчета, срязвания, обеми в горната и долната част ще я акцентират. По-малък бюст? Жабо, панделки, драперии – винаги има решение!

Имаш мерки, близки до 90-60-90? Да знаеш, че си мечтата на всички модни спецове! Всички творят с твоята фигура в ума. Дръж се на положение и носи само най-доброто!

Лято е! Време е да обогатиш гардероба с нещо ново!

Харесваш тази статия? Сподели я в любимата си социална мрежа:

Подобни статии

  Абонирай се и вземи 10% отстъпка веднага!

  2 Коментара

   • Пламена Митева
    авг 2, 2016

    Страхотна статия. Роклята е наистина най-женствената дреха и ми се ще повече дами да виждам облечени в рокли по улиците, а не само на някакъв повод.

    • Caramella Fashion
     авг 8, 2016

     Благодарим ви, радваме се, че статията ви е харесала и че и вие, като нас, сте почитателка на роклята.

  Напиши коментар

  * Име

  * E-mail: (не се вижда от останалите)

  * Коментар: