Caramella Fashion използва "бисквитки" ("кукита"), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване в сайта. Продължавайки да разглеждаш caramella-online.com, ти се съгласяваш с нашата политика за използване на "бисквитки".
Съгласявам се
 Препоръчано за гардероба – туниката

Препоръчано за гардероба – туниката

Обеклото отдавна не служи само за прикриване на голотата и за топлене. В днешни дни то е по-скоро начин да изразим уникалността си, разбирането си за красиво, настроението си, отношението си към събитията и хората. Туниката отлично се справя с тази задача. Тя е невероятно вариативна. Често прилича на блуза или на рокля. Но има нещо в излъчването ѝ, в духа ѝ, което я прави лесно разпознаваема. Всяка дама има своя представа за нея, има си любим модел и с малки отклонения се придържа към него.

Туниката като условие за функционалност на всеки гардероб

Главното нейно достойнство е уникалното ѝ свойство да влиза във всякакви съчетания. Тя рядко има самостойно значение, но затова пък може да оформи практичен и стилен комплект с всяка дреха. Панталони, клинове и дънки, поли и рокли, топове, блузки и ризи – туниката се носи на практика с всичко. Ограниченията идват единствено от характера на материята и цвета или щампата, както и от избрания стил.

                                      

Два-три модела, подбрани така, че да покриват максимално широка гама от типове обличане, цветове и сезони, ще ти позволят да оползотвориш дори панталони и поли, за които вече не си сигурна, защо си ги купила.

Основни характеристики на туниката

Женственост
Това е вероятно най-точното определение за тази дреха. При това тя няма нужда да очертава всяка извивка или да разголва, за да постигне желаното внушение. Независимо дали е по-консервативна или е плод на неограничена от нищо дизайнерска фантазия, туниката излъчва мекота и дързост, лежерност и устременост, крехкост и жизненост.

                                                                          

Удобство
Вероятно си забелязала – дали е къса или дълга, широка или прилепнала, богато драпирана и декорирана или семпла и изчистена – туниката винаги е изключително удобна. Тя осигурява свобода на движенията и свобода на съчетанията. Кара те да се чувстваш добре в кожата си и и ти придава изискана елегантност по всяко време и във всяка ситуация, като запазва индивидуалния ти облик.

Сексапил
Сексапилът не е във формите на тялото, а в излъчването и посланието, което изпраща то – което изпращаш ти. Самоувереността и свободата, които ти дава туниката, те правят привлекателна и желана – ще рече – секси.

Демократичност
Има дрехи, запазени за жени със съвършени тела – като тези, които се разхождат по подиумите. Туниката не е от тях. Тя сговорчиво прикрива това, което е в повече и подчертава другото, което си заслужава да се види. Придава пищност с драперии, рюшове и декоративни решения, променя доброжелателно пропорциите с дължина, колани, набори.

Накратко – носи си туниката и се чувствай добре!

Харесваш тази статия? Сподели я в любимата си социална мрежа:

Подобни статии

    Абонирай се и вземи 10% отстъпка веднага!

    Напиши коментар

    * Име

    * E-mail: (не се вижда от останалите)

    * Коментар: