Как да отвърнеш на студените дни със стил

Как да отвърнеш на студените дни със стил

Истината е, че дебелите зимни дрехи не са благосклонни към по-дребните дами със скъсени пропорции, също и към тези, с фигура тип „банан“. Затова когато пазаруваш топло връхно облекло, бъди особено внимателна. Търси добре конструирани модели, които подчертават извивките на тялото, и не заплашват да те превърнат в безформен вързоп.

Нашите дизайнери ти предлагат няколко варианта, да отвърнеш на студените дни със стил.

Жилетка-палто Aglaia red

Тъмночервената дреха – почти като зряла вишна – е изработена от варена вълна и е с дължина под ханша. Тайорната кройка осигурява перфектна форма. Ръкавите са бухнали в раменете, а яката е висока и защитава добре от студа. Закопчава се с копчета отпред.

Акцентът е в долната част. Отпред тя е оформена като асиметричен разкроен пеплум. Отзад в него са вградени две веревни парчета, които падат красиво, придават богат обем и осигуряват на дрехата впечатляващ силует. Като ефектна гарнитура към пеплума с копчета е прикачен кристален черен тюл.

С Aglaia red със сигурност няма да ти е студено! И със сигурност ще те заглеждат – и господата, и дамите.

Яке Black Bubbles

Това е яке от черен ватиран шушляк, с дължина над коленете. Рязано е в талията. Полата е разкроена. Предницата се прехвърля, а закопчаването е с копчета. Ръкавът е реглан, прав, до китките. Има разкошна голяма яка.

Black Bubbles ще ти топли и в най-студените дни и ще изглеждаш перфектно.

Елек Lemon neon

Добре подплатеният елек в неонова резеда е решен в спортно-елегантен стил. Има изчистен силует и тайорна кройка. Закопчава се отпред с цип. Яката е висока. Страничните джобове осигуряват топло укритие за ръцете ти. Ефектна качулка, обточена с лисича кожа, превръща спортния елек в истинско малко бижу – топло и впечатляващо.

Палто - жилетка Susan

За нея клиентките ни казват, че е лека и удобна, модерна и елегантна. Твърдят, че нестандартната и стилна кройка приляга отлично и на по-ниските дами.

Мнението им е провокирано от дреха, ушита от мек черен вълнен плат, гарниран с кожа. Моделът съчетава предници „прегърни ме“ с двоен асиметричен пеплум. Закопчаването е странично с едно копче. И разбира се – с голяма топла качулка.

Жилетка „Присто“

Тя е сива, асиметрична, с дължина около средата на бедрата. Ръкавите са дълги, богато драпираното премятане отпред имитира гръцко деколте. За ефекта допринася и закопчаване върху лявото рамо. Ефектен кожен колан подчертава талията. Кожени ленти декорират и гърба.
Жилетка „Присто“ е мека и топла. Стилът върви ръка за ръка с комфорта.

Не се давай на студа! Не го оставяй да определя визията ти и живота ти.

Харесваш тази статия? Сподели я в любимата си социална мрежа:

Подобни статии

  Абонирай се и вземи 10% отстъпка веднага!

  Напиши коментар

  * Име

  * E-mail: (не се вижда от останалите)

  * Коментар:

  Въведи кода от картинката: