New Collection by Caramella

New Collection by Caramella

За много от нас модата е водеща, когато избираме дрехите, които да си купим. Тя ни насочва към това, което се „носи сега“. Но, разбира се, няма как следвайки последните модни тенденции да заобиколим себе си и собствения стил. За това най-доброто, което можем да творим в гардероба си е „модата през нашата призма“.

Перфектният избор за слънчевите топли дни на този сезон са щампите. Те са изключително модерни и ни дават широк спектър и голямо поле за изява, чрез което да кажем на света „това съм АЗ“!

Ето и няколко Fashion предложения:

“I’m sexy and I know it”-визия

PINK FLAMINGO

Топ с актуалната за сезона фламинго щампа и ярки цветове върху черно бяло райе,завършен с нежна дантела и комбиниран с панталонки с двуредови копчета и висока талия... Този сексапил няма как да остане незабелязан и е за дами, които знаят как да го покажат! ;)

„Всичко е точно“ блузка с яка

Всичко е точно

Българските момичета подкрепяме българската музика и отвръщаме на света с усмивка... или с „Всичко е точно!“

Fashion „LOVE&PEACE” комплект

Love&Peace

Всяка уникална жена трябва да притежава нещо наистина уникално в гардероба си. Този комплект е идеален за всички случаи, в които искаш да изкрещиш „Обичам живота си, особено, когато го живея с чаша шампанско и много настроение“... А на всички зложелатели можеш да кажеш... „Защото мога да си го позволя“!

Аз съм принцеса! Нещо против?

ТОП-CHIC

Комбинация за истински Fashion принцеси – пола-пачка от кристален тюл и блузка с яка и розови CHIC-елементи завършващи визията на една истинска дама... с големи Fashion заслужени претенции!

„Cocktail Girl“ топове

Coctail-girl     Coctail Girl    Coctail Girl    Coctail girl

През топлите летни дни, ние момичетата обожаваме да пием коктейли... И нима любимия ни коктейл не подчертава нашия натрапчив или не съвсем нрав?

Вече имаш уникалната възможност да го заявиш ясно... и запомящо се!

Bad Girl, Bad Dog

Bad Girl, Bad Dog

Освен, че обичаме коктейли, гледаме на живота с усмивки и настроение, ние момичетата обожаваме сладките кученца... и какво по-сладко и забавно от това да ги носим върху любимия си топ от коприна и къдри от дантела!

“Bright girl” топ

БЛУЗА ORANGE FLAMINGO

Ярките момичета избират ярки дрехи.., които между другoто са много актуални този сезон! А когато акцента е Fashion-яка, няма как „Всичко да не е точно!“

“Caramella’s Girl” рокля

РОКЛЯ CARAMELLA IS NEW SEXY

Няма как да не завършим нашата обиколка на щампи с любимата „Keep calm ‘cause CARAMELLA is the new sexy” рокля. Малка, розова и много стилна... И запазете спокойствие... носите Caramella! ;)

Можете да разгледате всички модели от нашата нова колекция тук––>> NEW-COLLECTION

Харесваш тази статия? Сподели я в любимата си социална мрежа:

Подобни статии

  Абонирай се и вземи 10% отстъпка веднага!

  412 Коментара

   • mr seo 12
    сеп 10, 2022

    A good blog always comes-up with new and exciting information and while reading I have feel that this blog is really have all those quality that qualify a blog to be a one Domain Name Generator

    • яну 2, 2023

  Напиши коментар

  * Име

  * E-mail: (не се вижда от останалите)

  * Коментар: