Caramella Fashion използва "бисквитки" ("кукита"), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване в сайта. Продължавайки да разглеждаш caramella-online.com, ти се съгласяваш с нашата политика за използване на "бисквитки".
Съгласявам се
Какво е модно през лято 2017

Какво е модно през лято 2017

Модните тенденции от пролетта не са претърпели принципни промени, затова пък се развиват и стават по-конкретни – особено в измеренията на ежедневното облекло.

Голота, повече голота

Разбира се, не става дума за вулгарно разголване, нито да тръгнеш по бански по улици и купони. Но затова пък премерено и с вкус можеш да покажеш колене, голо рамо или и двете, дълбоко деколте, гол гръб. Актуален е така нареченият изрязан силует. Това са неочаквани срязвания и отвори, които акцентират върху определени елементи от кройката и създават усещане за екстравагантност.

Колкото повече са килограмите и по-пищни обиколките, толкова по-пестеливи трябва да са разголващите елементи.

Къдрички и харбали

Тези детайли носят очарованието на невиността и кокетството едновременно. Обточват ръкави, рамене и деколтета, поли. Умело вградени в тоалета, омекотяват излъчването му, придават му женственост и нотка наивитет. Даряват ти онзи неустоим вид на жената-момиченце, който мачовците толкова харесват!

Богатото разнообразие от форми, едрина, материи осигурява на къдричките висока декоративна стойност. Те са сигурен начин за индивидуализиране на дрехата.

Стилът милитъри

Това лято той продължава да напомня за себе си, но се проявява твърде дискретно и опосредствано. Можеш да го усетиш в детайл на дрехата, препращащ към военното облекло или към типичната маскировъчна щампа, но вече в неподозирани цветови съчетания.

Понякога е нужно усилие, за да го разпознаеш в женствената рокля или фриволната туника.

И отново асиметрии

Дали ще се крие в едното голо рамо или ще е отрязала косо елегантната вталена рокля, асиметрията продължава да е на върха. Разнообразява както по-строгите и официални дрехи, така и спортно-елегатния и спортен стил.

Ако още не си се осмелила да сложиш асиметричен модел, смъкни малко полата си от едната страна и се огледай. Твърде вероятно е видяното в огледалото да ти вдъхне смелост.

Ризите

Не, не става дума за строгата класическа шемизета. Модерни са ризи, които понякога се чудиш как да наречеш.

Примерно – риза-рокля. Истината е, че тя никога не напуска изцяло ежедневния гардероб, защото е удобна, практична и с класическа елегантност. При това дава възможност за комбинации, която никоя друга рокля не осигурява. Днес отново е по подиумите в различни вариации. И да – връща те към ученическите години – не само поради спомените, но и като излъчване.

Екстравагантните ризи са тези, които само с по някой детайл напомнят класическия си произход. Те са с необичайна кройка и декорация и са с невероятна възможност за оригинални съчетания.

Ако имаш добре развит усет, това лято можеш да си модерна и с позабравени стари модели от маминия гардероб. Ако не си сигурна, че ще се справиш – довери се на нашите дизайнери.

Харесваш тази статия? Сподели я в любимата си социална мрежа:

Подобни статии

    Абонирай се и вземи 10% отстъпка веднага!

    Напиши коментар

    * Име

    * E-mail: (не се вижда от останалите)

    * Коментар: