Caramella Fashion използва "бисквитки" ("кукита"), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване в сайта. Продължавайки да разглеждаш caramella-online.com, ти се съгласяваш с нашата политика за използване на "бисквитки".
Съгласявам се
Май 2016 – трендовете полудяват

Май 2016 – трендовете полудяват

Цветове и материи

Всичко цъфти и избуява. Усещането за жизненост пропива въздуха. Дамите са цветни и блестящи:
•    в жълто,
•    във всички нюанси на червеното,
•    в богатата гама синьо и петролено,
•    в бледо розово и лила,
•    с пъстри щампи – флорални и абстрактни – дребни и по-едри,
•    с карета и раета.

Чувствени и живи, цветовете сякаш живеят собствен живот.

За това им помагат тъканите – елегантни и гъвкави, ефирни и нежни, прозирни – тюл, дантела, шифон, коприна и памук. Те създават настроение и стил, придават на женската фигура неподозирана пластичност и гъвкавост.

Черното и бялото, сивото, са приемливи само в компанията на ярък, акцентиращ цвят – допълнения, чанти и/или обувки.

Силует и форма, дължини

Повечето дрехи са с изчистен силует, следващ плавните извивки на тялото. На фона на преобладаващия минимализъм избухват обеми и асиметрии, постигнати с волани и драперии, етжност, плохи, набори и чупки. Колани подчертават талията, а тя се става все по-висока.

Ризата-рокля внася необходимата доза хъшлашка небрежност и инфантилност и приземява очакването за пролетно чудо.

Основната дължина е около коляното с изразителни отклонения нагоре – към минито и надолу – към максито. Носят се и покриващи глезените поли и рокли. Гащеризонът и полата панталон си оспорват вниманието на любителките на удобството и практичността.

Няма нищо забранено и изключено – важно е да се харесваш и да се чувстваш добре.

Сексапил

Едва ли е нужно да се казва – напролет животът полудява. Птичките, цветенцата и тревичките – всичко се стреми към безсмъртие чрез следващото поколение. Един мъж среща една жена и световете се сливат. Няма как да не личи и в модата.

Сексапилът струи от обраните рокли, прилично покрили коленете; от разкритите рамене или голия гръб, от прозирните тъкани и цепките. Няма нищо прекалено и нищо агресивно – само искряща женственост и загатнато предизвикателство.

Елегантност

Всички буйно проявяващи се тенденции се сливат и омекотяват в ненатрапчива, изискана елегантност. За празник и за делник, за формални обеди и интимни вечери – за всеки повод и всяка ситуация – тоалетите изграждат образа на самоуверена, секси жена с ясно съзнание за силата и потенциала си.

Пролетта е тържество на живота. Пролетните модни тенденции подчертават безкомпромисно значимостта и ролята на дамите в него.

Харесваш тази статия? Сподели я в любимата си социална мрежа:

Подобни статии

    Абонирай се и вземи 10% отстъпка веднага!

    Напиши коментар

    * Име

    * E-mail: (не се вижда от останалите)

    * Коментар: