Цената на една неосъзната истина!

Цената на една неосъзната истина!

Всеки ден всички ние сме изправени пред различен избор, който налага подреждането на приоритетите ни така, че да направим път в живота си на най-важните неща. И по пътя на тази логика, доста от нас, особено семейните поставят себе си на по-задна позиция. Просто защото ситуацията го изисква. И не е сега моментът. Всъщност този момент никога не идва. Чакаме нещо да се случи и да преобърне животът ни, без да осъзнаваме, че единствено ние сме способни да предизвикаме промяна.

И се задоволяваме с вредна храна, лоша козметика, некачествени дрехи.

И истината е, че точно ние сме тези, които наложихме „ерата на китайските стоки“. Резултатът от това се отразява най-вече на самите нас. Вредната храна деформира нашето тяло и влияе на здравето ни. Лошата козметика дълготрайно уврежда нашата кожа. А некачествените дрехи буквално убиват нашето самочувствие – може би, защото „тоталния хит“ на нереално ниска цена се разпространява изключително бързо на пазара и по никакъв начин не изразява нашата индивидуалност. Но какво да се прави, има по-важни неща. За огромно съжаление скоро откриваме, че се налага да сменим модерните тоалети, тъй като вече не са „за пред хора“.

И просто така се пускаме по течението, пренебрегвайки себе си, забравяйки, че именно самочувствието, самоувереността и себеуважението са в основата на всеки наш успех.

И нима не е време още сега да хванем живота в ръцете си и да получим това, което наистина заслужаваме?

Харесваш тази статия? Сподели я в любимата си социална мрежа:

Подобни статии

  Абонирай се и вземи 10% отстъпка веднага!

  1 Коментара

   • Fidana Petkova
    ное 15, 2017

    Уникални!

  Напиши коментар

  * Име

  * E-mail: (не се вижда от останалите)

  * Коментар:

  Въведи кода от картинката: