Caramella Fashion използва "бисквитки" ("кукита"), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване в сайта. Продължавайки да разглеждаш caramella-online.com, ти се съгласяваш с нашата политика за използване на "бисквитки".
Съгласявам се
Цената на една неосъзната истина!

Цената на една неосъзната истина!

Всеки ден всички ние сме изправени пред различен избор, който налага подреждането на приоритетите ни така, че да направим път в живота си на най-важните неща. И по пътя на тази логика, доста от нас, особено семейните поставят себе си на по-задна позиция. Просто защото ситуацията го изисква. И не е сега моментът. Всъщност този момент никога не идва. Чакаме нещо да се случи и да преобърне животът ни, без да осъзнаваме, че единствено ние сме способни да предизвикаме промяна.

И се задоволяваме с вредна храна, лоша козметика, некачествени дрехи.

И истината е, че точно ние сме тези, които наложихме „ерата на китайските стоки“. Резултатът от това се отразява най-вече на самите нас. Вредната храна деформира нашето тяло и влияе на здравето ни. Лошата козметика дълготрайно уврежда нашата кожа. А некачествените дрехи буквално убиват нашето самочувствие – може би, защото „тоталния хит“ на нереално ниска цена се разпространява изключително бързо на пазара и по никакъв начин не изразява нашата индивидуалност. Но какво да се прави, има по-важни неща. За огромно съжаление скоро откриваме, че се налага да сменим модерните тоалети, тъй като вече не са „за пред хора“.

И просто така се пускаме по течението, пренебрегвайки себе си, забравяйки, че именно самочувствието, самоувереността и себеуважението са в основата на всеки наш успех.

И нима не е време още сега да хванем живота в ръцете си и да получим това, което наистина заслужаваме?

Харесваш тази статия? Сподели я в любимата си социална мрежа:

Подобни статии

  Абонирай се и вземи 10% отстъпка веднага!

  1 Коментара

   • Fidana Petkova
    ное 15, 2017

    Уникални!

  Напиши коментар

  * Име

  * E-mail: (не се вижда от останалите)

  * Коментар: