Caramella Fashion използва "бисквитки" ("кукита"), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване в сайта. Продължавайки да разглеждаш caramella-online.com, ти се съгласяваш с нашата политика за използване на "бисквитки".
Съгласявам се
Една истинска история, която може да промени живота ти!

Една истинска история, която може да промени живота ти!

Веднъж, много отдавна... когато бях съвсем малка, започнах да вярвам в чудеса! Вярвах силно, пламенно... толкова истински! Така, както може да вярва само едно дете, необременено от страничните ъгли на живота.

И може би съдба или не съвсем, тогава ми се случи нещо, което ще помня завинаги...

Бях на 10 или на 11, а това беше един от първите, може би дори първият път, в който мама ме пускаше на разходка с моите приятелчета – връстници без родителски надзор. Каза ми да се пазя и ми даде петдесет стотинки, които можех да похарча както аз намеря за добре.

Чувствах се толкова ентусиазирана, а щастието изпълваше всяка частичка от тялото ми... сякаш можех всичко! Още помня това чувство... Изпитвала съм го само няколко пъти след това.

И така всички тръгнахме дружно и със самочувствието, че сме тооолкова големи! С бурни разговори и искрен смях скоро стигнахме до центъра на града и какво да видим... Бяха монтирали от онези машинки, пълни с играчки, от които можеш да си „защипеш“ една - само срещу петдесет стотинки. И докато гледах приказните кукли от другата страна на стъклото, аз вече знаех как ще похарча своите джобни.

Беше толкова лесно! Щях да си пусна стотинките и да си хвана иначе доста скъпата играчка. Моите приятелчета започнаха да ме разубеждават, дори да ми се смеят, но НЕ, те нищо не разбираха!

И ето, че чух „пиукането“ съобщаващо „старт“ и вече управлявах голямата щипка с помощта на джойстика. Отидох до куклата, която беше най-отгоре, натиснах копчето и трепетно зачаках. За голямо учудване на всички, освен за мен, разбира се, аз си спечелих най-красивата, пееща кукла на света! И докато преживявах поредната еуфория за деня, приятелите ми се редиха да пускат своите стотинки, но всички до един – неуспешно!

Докато ги наблюдавах започвах да осъзнавам, че никак не беше толкова просто, колкото си мислех и ако не бях спечелила, дори щях да твърдя, че е невъзможно. Прибрах се вкъщи със смесени чувства...

Следващото, което помня беше колко бързо пораснах, станах самостоятелна и се налагаше да взимам важни решения, които доста често завършваха с пагубни последствия.

Тогава беше първия път, в който разказах тази история. Споделих я с приятел, който исках да предпазя от евентуална загуба, с доводите, че нищо не е толкова просто, колкото изглежда. Отчаяно се опитвах да го убедя, защото вътрешно в себе си, макар да не си го признавах, ме беше толкова страх да рискувам, да не сгреша, да не страдам.. бях се парила достатъчно на брой пъти и търпях последиците от своите грешки. И не исках още един човек да изпита моето разочарование. Той, естествено не ме послуша, както бих направила и аз самата на негово място, и за мое огромно съжаление аз излязох права.

Вторият път, в който разказах тази история беше съвсем наскоро, когато вече бях успяла да преборя страха си и да осъзная една толкова проста истина... Риск не съществува ако вярваш истински, по детски... така както вярвах аз в онзи момент, пред онази машинка, преди толкова много години! И този път, само че вече за мое огромно щастие, излязох права.

Сега е третия път, в който разказвам тази история! И смея да кажа, че вече предпочитам да гледам навън през розовите очила, да вярвам в усмивките, в хората, в доброто!

И нека повечето от вас да ме мислят за наивна, за дете, дори да ме съжаляват, обяснявайки ми колко е лош света. Защото моят живот, този, който ми се случва е отражение на погледа ми и на неговия цвят. И вече преоткрила себе си, щастливо мога за заявя – Аз винаги ще вярвам в чудесата, защото те са вътре в мен!

Харесваш тази статия? Сподели я в любимата си социална мрежа:

Подобни статии

    Абонирай се и вземи 10% отстъпка веднага!

    Напиши коментар

    * Име

    * E-mail: (не се вижда от останалите)

    * Коментар: